Algemene voorwaarden

  1. Het gebruik van de tickets aangekocht op alleskannietsmood houdt de aanvaarding in van de algemene voorwaarden zoals vermeld op de website www.alleskannietsmood.be 

    Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op het betreffende evenement, bestellingen en verkopen van tickets in het kader van dit evenement. Door de toegang tot dit evenement, de bestelling, de aankoop en/of overdracht van tickets en het bezoek van deze website verklaart de bezoeker van het evenement, de bezoeker van deze website, de besteller, de koper, de overdrager en/of houder van het ticket en van andere producten en diensten (hierna 'Klant', 'u' of ‘uw’ genoemd) zich uitdrukkelijk akkoord met deze algemene voorwaarden.

    Wij houden het recht voor deze algemene voorwaarden te wijzigen op elk gewenst moment. Wijzigingen zullen op deze website openbaar worden gemaakt. Elk nieuw bezoek aan deze website en elke nieuwe bestelling, aankoop en/of overdracht van tickets of andere producten of diensten op www.alleskannietsmood.be zal worden beschouwd als aanvaarding van de gewijzigde algemene voorwaarden. Onder geen enkele omstandigheden verbindt de verkoper zich er toe de aangekochte tickets of goederen terug te vergoeden aan de aankoper hiervan, hierna vernoemd als klant. Ook wanneer het evenement of de verkoop van het product in kwestie geannuleerd moet worden door overmacht (natuurramp, covid 19 maatregelen, familiale omstandigheden van de artiest). In dit geval gaat de organisator, MOOD. wel telkens op zoek naar de meest gangbare oplossing. In eerste instantie zal het evenement naar een latere datum worden verschoven en blijft het toegangsticket ook hiervoor geldig of zal een waardig alternatief ter waarde van de toegangsprijs worden aangeboden. Voor verdere vragen of betwistingen, gelieve contact met ons op te nemen.